Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Totul are avantajele si dezavantajele sale, plusurile si minusurile. Deci, fireste, trebuie sa existe si o serie de avantaje pentru energia solara si dezavantajele energiei solare, nu? Din fericire numarul de avantaje este mai mare decat numarul dezavantajelor.

Exista multe avantaje pentru energia solara care merita notate. In nici o ordine particulara sunt cateva dintre avantajele de top:

Energia solara ajuta la incetinirea / stoparea incalzirii globale. Incalzirea globala ameninta supravietuirea societatii umane, precum si supravietuirea nenumaratelor specii. Din fericire, decenii (sau chiar secole) de cercetare au condus la sisteme eficiente de panouri solare care creeaza energie electrica fara a produce poluare si incalzire globala. Energia solara este acum foarte clar una dintre cele mai importante solutii ale crizei la adresa incalzirii globale.

Panou solar Gorj – sfaturi utile

Energia solara salveaza societatea de miliarde sau trilioane de dolari. Chiar cu mult timp inainte ca insasi existenta societatii sa fie amenintata de incalzirea globala  energia electrica costa societatea trilioane de dolari. Deci, chiar ignorand amenintarea pe termen lung a sinuciderii societatii, combaterea incalzirii globale cu energia solara va salva probabil societatea de miliarde sau chiar de trilioane de dolari.

Dincolo de panourile solare fotovoltaice, merita remarcat faptul ca energia solara poate economisi de fapt bani in aproximativ o duzina de alte moduri – cu planificarea adecvata si alegerea gospodariei.

Energia solara asigura fiabilitatea energiei. In timp ce norii pot fi putin mai previzibili, avem, de asemenea, proiectii sezoniere si zilnice destul de bune pentru cantitatea de lumina solara care va fi receptionata in diferite locatii. In general, acest lucru face ca energia solara sa fie o sursa de energie extrem de sigura.

Energia solara asigura securitatea energetica. Pe langa beneficiile de fiabilitate de mai sus, nimeni nu poate merge sa cumpere soarele sau sa transforme lumina soarelui intr-un monopol. Combinat cu simplitatea panourilor solare, acest lucru ofera, de asemenea, avantajul notabil al puterii solare in domeniul securitatii energetice, ceea ce armata americana a subliniat de ani de zile si un motiv major pentru care americanii investesc foarte mult in sisteme de energie solara.

Energia solara asigura independenta energetica. Asemanator intensificarii securitatii energetice, energia solara ofera marele beneficiu al independentei energetice. Din nou, „combustibilul” pentru panourile solare nu poate fi cumparat sau monopolizat. Este gratuit pentru toti. Odata ce ai panouri solare pe acoperis, ai o sursa esentiala de energie electrica, care este in totalitate a ta. Acest lucru este important pentru persoane fizice, dar si pentru orase, judete, state, tari si chiar companii.

Energia solara creeaza locuri de munca. Ca sursa de energie, energia solara este o forta de productie care creeaza locuri de munca. Banii investiti in energia solara creeaza de doua-trei ori mai multe locuri de munca decat banii investiti in carbune sau gaze naturale.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.