Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

  1. Pastrati panourile solare curate – ele functioneaza atat de bine incat greu observati ca sunt acolo doar cand sunt curatate corespunzator. Cu cat sticla panoului este mai curata cu atat panoul va functiona mult mai bine. Cat de des ar trebui sa va curatati panourile solare? Depinde de locul in care locuiti – daca exista o multime de constructii in zona dvs., daca locuiti intr-o zona cu vant sau daca aveti o multime de particule in aer, va trebui probabil sa le curatati mai des. Unele zone au nevoie de o spalare saptamanala, in timp ce alte zone pot disparea in fiecare luna. Pastrati-va ochii pe panourile dvs. solare si cand par ca au un strat de praf pe ele, indreptati furtunul in directia lor si curatati-le.

Panou solar Valcea – sfaturi utile

  1. Cum sa va curatati panourile solare? In primul rand, nu utilizati niciodata un sapun abraziv sau un burete de curatare – obiectivul este sa obtineti geamuri curate si clare, astfel incat sa nu doriti sa le zgariati. Apoi, un skimmer de piscina cu o carpa moale pe capat ar trebui sa ajunga la acoperisurile foarte inalte sau o carpa de spalat, iar unele sapunuri moi biodegradabile ar trebui sa curete foarte bine. Cu cat curatati mai des, s-ar putea sa reusiti sa scapati chiar daca dati rapid cu furtunul peste panouri. Fiti foarte atenti daca ajungeti pe acoperis, mai ales pentru ca va fi alunecos odata ce incepeti sa spalati panourile si pentru ca furtunul va avea tendinta de a va da jos de pe acoperis pe masura ce va deplasati. O buna curatare asigura o productie foarte buna de curent electric. Daca contorul dvs. se roteste inainte in mijlocul zilei, cu soarele stralucitor pe cer, inseamna ca aveti fie o multime de aparate in priza sau ca panourile dvs. nu isi fac treaba. Daca panourile nu isi fac treaba, pierdeti bani.
  1. Panourile solare nu se pun la umbra. Chiar daca nu am recomanda niciodata taierea unui copac, uneori poate fi necesar sa taiati macar ramurile care umbresc panourile. Umbrirea pe panourile solare functioneaza exponential, nu proportional, pentru a reduce nivelul de productie al panoului. Deci, daca 1/4 din panou este umbrit, nu pierdeti 1/4 din iesire pentru acel panou, probabil ca pierdeti mai mult de jumatate. Din nou, daca panourile nu isi pot face treaba, pierdeti bani.
  1. Monitorizati panourile. Nu trebuie sa faceti nimic, ci sa le supravegheati. In special, tineti cont de afisajul invertorului. Luminile verzi sunt aprinse? E bine. (Sunt intermitente? Probabil nu este bine – consultati manualul dvs.). In timp ce din punct de vedere tehnic nu trebuie sa le priviti in fiecare zi, daca exista o problema si lumina verde se stinge trebuie sa verificati ce se intampla cu ele pentru ca veti trece pe consumul de la reteaua publica si veti avea cu siguranta facturi. Sansele sunt ca nu veti putea sa spuneti ce este in neregula cu sistemul, dar nu va faceti griji, asta inseamna garantia de 25 de ani. Sunati expertii si lasati-i sa repare.
  1. Mentineti o evidenta a performantelor panourilor de zi cu zi. Daca doriti sa faceti mai mult notati cat a produs sistemul pe o singura zi. Faceti o nota sau un asterisc pentru zilele care sunt in special acoperite nori, deoarece acestea va vor schimba rezultatele si nu inseamna neaparat ca exista o problema cu sistemul dvs. Pastrarea contabilitatii zilnice va va ajuta sa determinati daca sistemul dvs. functioneaza inca, dar poate ca pur si simplu nu produce ceea ce obisnuia sa produca inainte. Sistemele de monitorizare sunt disponibile acum intr-o varietate de formate care vor afisa citiri pe un panou din casa dvs., pot descarca date pe desktop sau va vor permite sa configurati un site web cu datele dvs. solare.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.