Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Swim Spa8068

Este un spa dreptunghiular cu structura compacta, cu colturi rotunjite la exterior si care are 6 locuri foarte adancite. Se pot observa inca 3 locuri, dintre care unul este pentru copii. Noi denumim acest model piscina pentru petreceri. Este un spa de dimensiuni mari ( XL) cu doua locuri tip sezlong. Cuvintele care pot defini acest model sunt: mare si puternic.

Dimensiuni: 5600×2200×1260/1370mm
Culoare: Alb
Locuri: 4 Persoane
Alimentare electrica: 220~240V/50Hz or 380V/50Hz

Swim Spa8078

Suntem alaturi de dvs. pentru a va ajuta sa creati propriul design al spa-ului mult visat!
Cu o tehnica de proiectare unica, acest spa confera eleganta, stil si confort; va puteti particulariza pozitia jeturilor fara costuri suplimentare pentru a beneficia la maxim de terapia spa. Ingineria inovatoare contopeste fitnessul cu relaxarea in swim spa-ul Royal. Designul ergonomic al locurilor este ideal numai pentru modul „baie fierbinte”. Functionalitatea sa la 50-60 AMP, 220-240 volti ii confera usurinta la instalare. Construit in mod strategic, jeturile mai puternice ofera atat o miscare de jos in sus cat si o forta directa pentru dinamica unui antrenament optim.

Swim Spa8088

Swim spa-ul 8088 cu bancheta este visul oricarui iubitor de exercitii, creat special pentru inot, exercitii si pentru a va bucura de sanatatea si de fitnessul oferite de o piscina. Exista doua scaune Captain’s cu masaj al spatelui si al coapselor precum si doua locuri cu masaj, 23 de jeturi insiruite care laolalta va ofera o terapie cu apa de o placere desavarsita! Din punct de vedere tehnic, cele 6 jeturi puternice furnizeaza un curent reglabil necesar anumitor exercitii (de la miscari de aerobic cu impact scazut pana la inot in linie dreapta). Acest spa este dotat cu 2 jet-uri reglabile situate la nivelul coapsei care folosesc apa deturnata in urma rotirii duzelor de flux larg.

Swim Spa8098

Modelul 8098 este ideal pentru cei care intentioneaza sa beneficieze de efectele hidroterapiei pentru sanatate, recuperare prin fitness sau pur si simplu pentru petrecerea timpului liber in familie. Fiindca are o latime si o adancime propice inotului, acest spa este ideal pentru exercitiul terapeutic; copiii o pot folosi ca pe propria lor mini piscina iar dvs. pentru a socializa si pentru a relua legatura cu prietenii si cu familia dvs. distrandu-va si prin relaxandu-va. Un confort suplimentar este oferit de locurile conturate si care in iau forma capului in partea de sus. Pentru persoanele alergice sau care au pielea iritabila, va oferim sistemul „Ultimate Water Management” – un sistem cu apa sarata.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.