cabina-dus-160cm-colt

Cabina de dus WS-608A

 •  Sub-sistem de hidro-masaj
 • Sub-sistem de aero-masaj
 • Sub-sistem de reglare si control
 • Optionale dedicate sistemelor de hidromasaj
 • COMPONENTE SUB-SISTEM DE AERO-MASAJO suflanta de 700W (Aquajet) comprima aerul atmosferic si il trimite printr-un repartitor spre jeturile plasate pe fundul cazii (12 buc), formându-se astfel mii de bule de aer ce dau apei un efect efervescent (efect Gheizer).Cabinele cu hidromasaj produse la cele mai inalte standarde de calitate internationale avand toate certificarile renumite Iso  prezinta chiar in denumire specificatii legate de sistemul de hidromasaj S1, S2, S3, S4. Putem vedea aceste optiuni precum nivelurile de dotare de la masini. Vrem doar hidromasaj sau vrem si leduri colorate, ori aero masaj indifernet de alegerea facuta satisfactia este asigurata de aceste sisteme deosebit de silentioase si fiabile.
 • Calitatea este in stransa legatura cu fiabilitatea si cu materialele folosite,poate ca gasiti produse asemenea la preturi extrem de reduse dar calitatea lor indoielnica o sa va dea dureri de cap inca din primele luni de utilizare .
 •   Dimensiuni:1600x1600x2200mm Model: WS-608A Functii si componente: Baie cu aburi (functioneaza intre 43-46 grade Celsius in conditii de umiditate relativa de peste 100%; caldura e insotita in permanenta de aburi) Radio Conector la CD Telefon Indicare sau ajustare temperatura Indicare sau ajustare timp Ventilator de evacuare Lumina de fundal Lumina normala Masaj prin acupunctura la nivelul spatelui Capat de dus (in partea superioara) Dus mobil Dezinfectare prin ozon Rezervor de drenare Inversor functional Protectie electrica Masaj la nivelul picioarelor Protectie preaplin de apa]]>

  Tags: No tags

  Add a Comment

  You must be logged in to post a comment