In cadrul acestui articol va vom prezenta ce sa urmariti in atunci cand veti face o alegere de achizitie a unei cabine de dus bune. Urmarim aspectele tehnice si de design ale cabinelor de dus atunci cand dorim sa cumparam o cabina de dus.

De obicei cabinele de dus ocupa putin spatiu in baie fapt care face ca, utilizarea lor sa fie cat ma frecventa in randul populatiei. Atunci cand detii o garsoniera sau un apartament cu camere mici, e indicat sa optimizezi spatiul camerei de baie prin eliminarea cazii clasice si adaugarea unei cabine de dus cu cadita.

Cum alegem cabina de dus? Dimenisunea cabinei In primul rand ne gandim la dimensiune. Dimensiunea este data de cadita cabinei de dus care poate fi 80×80 sau 90×90. Cele mai frecvente si accesibile la pret sunt cele cu dimensiunea 80×80 cm.

Forma cabine In comert poti gasi diferite modele pentru cabinele de dus iar ca forma putem descoperii cabine de dus rotunde, semirotunde, patrate sau dreptunghiulare. Forma cabinei de dus tine de preferintele fiecaruia si de designul pe care il doreste in baie.

Materialul din care este construita cabina de dus Toate cabinele de dus sunt construite in mare parte din sticla securizata, ce poate fi transparenta simpla, semitransparenta sau decorata . Grosimea stratului de sticla poate varia, la fel de bine cum o poate face nivelul de tratare al acesteia. In functie de calitatea si structura materialelor pretul cabinelor de dus difera. Curățarea și întreținerea cabinei de duș

Cabinele și cădițele de duș sunt confecționate din materiale care permit curățarea în modul cel mai simplu și ușor. Cu toate acestea, depunerile de săpun și de calcar trebuie curățate periodic.

Cea mai rapidă și mai sigură soluție de curățare o reprezintă un amestec din câteva linguri de bicarbonat de sodiu cu o jumătate de ceașcă de oțet, astfel încât să rezulte o pastă albă. Pasta se aplică pe geamurile cabinei și se lasă să acționeze aproximativ 10 minute. Cada poate fi curățată și ea pulverizând oțet pe toată suprafața și lăsându-l să acționeze timp de 15 minute.

Cu toate acestea, când achiziționezi cabina și cădița este bine să te interesezi la comerciant sau la producător în privința substanțelor și metodelor de curățare cele mai potrivite pentru materialele din care sunt făcute cabina și cada alese de tine.

Accesoriile cabinelor de dus Si in acest punct regaim o gama variata de accesorii care vor completa o cabina de dus. Ca accesorii enumeram: – sistemul de deschidere al usilor; – numar de pereti acoperiti; – forma cazii; – functiile utile incorporate in cadrul cabinei de dus.

Unde gasesc cabine de dus la preturi bune? La aceasta intrebare raspunsul e usor de aflat atunci cand stii exact ce iti doresti. Pretul cabinelor de dus este dat in mare parte de elementele enumerate, calitatea cabinelor de dus se va regasii in pret,firma producatoare daca e renumita.

Recomandare! In cazul in care doriti sa achizitionati o cabina de dus, contactati-ne pentru suport si montaj . Cum montam o cabina de dus? – Va trimitem un instalator din echipa Spainstal; – Asiguram montajul cabinei de dus cu toate elementele incorporate,in judetul Gorj. – Verificam si reglam functionarea corecta; – Asiguram garantie la montaj;

]]>

Cum să alegi cabina de duș ideală pentru baia ta
Aparate de incalzire a aerului
(c) SPAINSTAL.ro
Urmareste-ne pe: Facebook / Contact