invert unda pura jpg

Invertoare pentru panouri solare fotovoltaice

Panourile solare fotovoltaice aduc energie in casele noastre fara alte costuri ulterioare suplimentare. Soarele este o sursa neconventinala si inepuizabila de energie ,care poate fi transformata in energie electrica cu ajutorul unui sistem solar.

Invertorul este o componenta importanta a unui sistem de panouri solare care transforma tensiunea continua de 12 sau 24 de volti data de panoul solar in curent alternativ de 230 V.

Avantajele invertoarelor noastre sunt urmatoarele:

-durata mare de utilizare ,peste 10 ani -stabilitate foarte mare pe tensiunea de iesire -sunt foarte silentioase -sunt dotate cu transformator de frecventa joasa -au mult mai putine componente electronice decat transformatoarele fara transformator -au consumuri foarte mici in stand-by,de exemplu cel de 1000 W consuma mai putin de 10 V -sunt foarte bine izolate galvanic -asigura necesarul de curent pentru utilizatori care au nevoie de putere mare la pornire,cum este cazul motoarelor -iesire tensiune cu unda pur sinuosoidala -sunt prevazute cu indicator cu leduri pt tensiuni de intrare pentru puterea de incarcare si pentru tensiuni de iesire -sunt construite sa functioneze continuu la temperaturi de lucru constante

Invertoarele comercializate de noi sunt prevazute cu urmatoarele protectii: -la suprasarcina -la scurt-circuit -polaritate inversa de intrare -intrare tensiune mica -intrare supratensiune -supraincalzire Afisajul LCD al invertoarelor noastre garanteaza o utilizare cu ajutorul butoanelor ,foarte usor de manevrat de catre utilizator ,cum ar fi: -prioriatatea incarcatorului solar -curentul de incarcare al bateriei -curentii de intrare admisibili pt diferite aplicatii Temperatura de lucru la care poate functiona invertorul nostru este cuprinsa intre – 20 grade Celsius si +50 de grade Celsius

Puterea produsa de invertor este identica sau in multe cazuri mai buna ,decat tensiunea de alimentare de la reteaua publica.

Varfurile de curent sunt atenuate de invertor care,in mod automat reglementeaza puterea de iesire.

Acest lucru este foarte important pentru ca invertorul nostru poate alimenta echipamente sensibile si exigente de inalta calitate.

Iesirea pur sinuosoidala are doua tipuri de conectare pentru toate aparatele electrice din Europa:

-doua prize de 230 V -un port USB -doua mufe pentru conectare tensiune de intrare Puterea continua livrata de un invertor cu unda sinusoidala pura de 1000 de W este de 1000 WA. Puterea pentru o perioada maxima de 10 secunde este de 1500 WA. Puterea pentru 1.5 secunde este de 2000 WA. Puterea maxima livrata pentru timpi foarte mici este de 3200 WA,iar eficienta maxima a invertoarelor este mai mare sau egala de 95%. Tinand cont de aceste caracteristici este demonstrat ca aceste componente duc la o independenta energetica,oferita de aceste sisteme de panouri solare fotovoltaice off grid,independenta care este cu atat mai importanta in conditiile in care resursele energetice fosile sau conventionale ultilizate in mod obisnuit pentru generarea energiei electrice sunt limitate.

]]>

Comments are closed.