Baia este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta, desi este adesea lasata la urma in ceea ce priveste amenajarea ei. Deobicei ii alocam un spatiu destul de redus si de aceea de multe ori suntem constransi sa ne limitam ideile creative la spatiul disponibil.

    Practic atunci cand trecem la amenajarea baii , trebuie sa avem in vedere cateva elemente. In primul rand, numarul si dimensiunea corpurilor de baie apoi cada sau cabina de dus. Lavoarul , un element esential in orice baie poate fi simplu sau dublu, oferindu-ne posibilitatea inserarii unui mobilier simplu , pentru depozitarea diverselor lucruri necesare .

    Daca vrei mai mult spatiu de depozitare, ar trebui sa ai in vedere acest lucru atunci cand configurezi corpurile de baie.

Cu toţii avem nevoie din când în când de puţin răsfăţ. De aceea am creat mobilierul de baie care îţi oferă spaţiu pentru toate lucruile de care ai nevoie, precum si soluţii inteligente de organizare. Astfel poţi petrece mai puţin timp căutând pasta de dinţi şi te poţi concentra pe ceea ce este cu adevărat important, Tu. !

Mobila e sufletul unei case. Lemnul acesteia, în nuanţe fireşti sau intenţionat colorat, umple şi încălzeşte spaţiile, socializează cu lumina revărsată prin ferestre şi, ocrotită de pereţi, creează ambientul unei lumi specifice fiecăruia dintre noi, un areal personal unde sertarele sunt populate cu amintiri iar fotoliile ştiu cum să suporte lungi conversaţii sau să alunge oboseala unei zile grele.Design-ul baii poate fi inveselit prin decorarea cu diverse tablouri florale sau abstracte, montate insa departe de umezeala. De asemenea poti pune lumanari parfumate, sapunuri si flori, acestea fiind intotdeauna binevenite.

Pentru cei care considera libertatea nu doar ca o notiune ci ca un stil de viata, pentru cei care nu admit compromisuri in amenajari, pentru cei ce nu renunta la confort, pentru toti aceia……mobilierul de baie este la Spainstal

Daca iti doresti Echilibrul perfect dintre calitatea si pretul piselor de mobilier acceseaza-ne prin intermediul site-ului.

NOTA PENTRU MOBILIER DE BAIE

Colorate sau albe, portelanate sau în relief, mate sau lucioase, placile ceramice se găsesc în fiecare baie, bucatarie, hol sau balcon, iar unii proprietari mai creativi indraznesc sa le utilizeze si in alte camere. Cand va hotarati sa cumparati gresie sau faianta este important sa tineti cont de locul unde intentionati sa le utilizati, interior sau exterior. Dacă, de exemplu, doriţi să le utilizaţi pe terasă în aer liber, alegeti placi ceramice rezistente la îngheţ şi care prezinta textura in relief, astfel încât să prevină alunecarea. Prin urmare va recomandam sa evitati placile din portelan şi va sugeram sa le folositi pe cele cu texturi, care copie natura (piatra, cărămidă, pietriş).

       ]]>

Cabine dus hidromasaj
Mobilier de baie modern
(c) SPAINSTAL.ro
Urmareste-ne pe: Facebook / Contact