Panouri fotovoltaice solare

<img src=
Detalii si Comanda

<img src=
Detalii si Comanda

<img src=
Detalii si Comanda

Panou Solar Fotovoltaic 410w Monocristalin 

PRET 875 LEI

Detalii si Comanda

<img src=
Detalii si Comanda

Panouri fotovoltaice solare

Cand sunteti gata sa achizitionati un sistem solar fotovoltaic (PV), verificati cu atentie diferitele pachete pe care companiile le ofera pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune panouri solare electrice. Asigurati-va ca ati explorat stimulentele fiscale disponibile. Intre programele de imprumut pe care companiile de instalare a energiei solare le pot oferi si creditele fiscale si stimulentele disponibile atat la nivel federal, cat si la nivel de stat, este posibil sa puteti reduce costul unui sistem PV cu sume mari.

Cand mergeti la cumparaturi pentru sistemul de celule fotovoltaice care este potrivit pentru casa dvs., tineti cont de aceste considerente:

De cat de multa energie are nevoie casa voastra? In cazul in care factura dvs. de electricitate scade cantitatea de energie electrica pe care o utilizati in regim de 24 de ore, puteti determina cu usurinta cati watti ar trebui sa genereze matricea dvs. fotovoltaica pentru a satisface nevoile casei dumneavoastra. In timpul orelor de varf ale zilei, cand soarele este cel mai mare pe cer si celulele fotovoltaice pot functiona cat mai eficient, puterea poate varia de la 40 de wati pana la 200 de wati. Diferenta este in general in ceea ce priveste tehnologia, dimensiunea si pretul celulelor.

Panouri fotovoltaice solare – sfaturi

O alta modalitate de a evalua costul achizitionarii celulelor fotovoltaice este de a examina raportul cost-pe-dolar-pe-watt. Folosind aceasta metoda de calcul, puteti stabili cat de mult ar trebui sa cheltuiti pentru alimentarea locuintei.

Expunere la soare

Izolarea este termenul folosit pentru a masura cantitatea de soare directa care se incadreaza pe un metru patrat pe zi. Acesta este evaluat in kilowati si va va ajuta sa determinati cat de multa energie ar putea produce matricea de panouri solare.

Montarea unui panou solar

O matrice solare trebuie sa aiba expunere directa spre sud si o inclinare corespunzatoare pentru a asigura o eficienta maxima. Exista mai multe tipuri de sisteme de montare pe panouri solare pentru casa, iar alegerea celei potrivite este esentiala pentru a obtine cel mai mult din investitia dvs. Instalarea directa a modulelor fotovoltaice pe acoperis poate fi cea mai placuta abordare estetica, dar va reduce cantitatea de energie generata in zilele cu lumina scazuta, innorate si ploioase (da, celulele PV chiar lucreaza in ploaie, dar produc mai putina energie electrica.)

Montarea pe un suport poate fi mai practica, mai ales daca locuinta are un acoperis plat sau neobisnuit. Unele standuri de montare a modulelor sunt dotate cu senzori si motoare pentru a se intoarce automat si pentru a inclina celulele PV  astfel incat sa urmareasca soarele pe cer si sa capteze cea mai mare energie posibila.

Cum functioneaza Panourile solare

Exista mai multe tipuri de tehnologii de colectare a energiei solare pe piata astazi, dar cea primara care atrage atentia proprietarilor este fotovoltaica (PV). Cele mai multe centrale electrice industriale sau comerciale cu energie solara folosesc oglinzi reflectorizante pentru a focaliza razele soarelui pentru a incalzi fluidele care, la randul lor, incalzesc apa pentru a produce abur pentru turbinele traditionale. Celulele PV sunt diferite deoarece convertesc direct energia din soare in energie electrica fara a avea nevoie de un generator sau de parti mecanice in miscare.

Contact

Adresa: Com. Bengesti-Ciocadia – Balcesti, Gorj

almajanmido@gmail.com

0724 120 858 sau 0768 917 273

Luni-Vineri: 08:00 – 19:00
Sambata: 08:00 – 15:00

Sau completeaza formular si o sa te contactam in cel mai scurt timp