Panou Solar Fotovoltaic 500w Monocristalin

 

Specificatii Tehnice

Pret afisat pt.panou curent.
Putere nominală Pmpp [Wp]: 500
Curent nominal Impp [A] : 11.69
Tensiune nominală Vmpp [V]: 42.8
Curent de scurtcircuit Isc [A]: 12.28
Tensiune în circuit deschis Voc [V]: 51,7
Alte caracteristici:

Temperatura de operare: de la -40 la +85°C
Tensiunea maximă a sistemului 1500V
Celule monocristaline Perc technologi: 150 [2 X (15 X 5) ]
Dimensiunile modulului 2185x1098x35

Greutate 26.5 kg

 

Descriere:

 
 • Creșterea prețurilor la electricitate, costuri mai mici pentru sistemele solare – ambele fac ca achiziționarea unui sistem fotovoltaic să fie o investiție semnificativă în viitor, din punct de vedere ecologic și financiar.
  Randamentul celulelor folosite la fabricarea panourilor fotovoltaice  este cel mai mare deoarece, cu tehnologia PERC, celulele pot capta lumina la lungimi de undă mai lungi, spre exemplu dimineața devreme, seara, sau când e înnorat.
  Introducerea  tehnologia PERC crește eficiența celulei prin stratul dielectric,
  Tehnologie half cut dacă jumătateaa inferioară a modulului este în umbră, utilizatorii pot genera în continuare o performanță de 50% cu jumătatea superioară, în timp ce producția unui modul cu celule întregi se oprește.
  Acesta ar putea fi cazul la umbrirea între rânduri pentru instalațiile de pe acoperiș montate înclinat sau în câmp deschis.
  Din acest motiv, la modulele half-cell se pot obține clase de putere mai ridicate și randamente mai mari pe fiecare sistem
  Deoarece modulele half-cell cu tehnologie perc produc mai multă putere sunt cele mai performante panouri produse pana in prezent