Panouri solare E rentabil sa folosim energia solara pe post de energie alternativa la energia clasica? Categoric DA! De ce spunem asta? Iata cateva argumente: -E in totalitate gratuita; -E o sursa de energie nepoluanta; -Teoretic, este inepuizabila; -Ofera un confort deosebit. O buna dimesionare a sistemului de panouri solare ne ajuta sa obtinem apa calda(40-85 grade Celsius) pe tot parcursul anului; -Soarele nu emite nicio factura pentru energia pe care ofera Energia solara se refera la o sursa de energie regenerabila care este direct produsa prin lumina si radiatia solara. Aceasta poate fi folosita sa: -genereze electricitate prin celule solare (fotovoltaice) -genereze electricitate prin centrale electrice termale -genereze electricitate prin turnuri solare -incalzeasca apa si sa asigure un aport termic la incalzirea locuintei pe timp de iarna -incalzeasca blocuri, direct -incalzeasca blocuri, prin cuptoare solare La noi puteti gasi cele mai puternice panouri solare cu tuburi vidate in multiple forme si marimi la preturi avantajoase. Toate panourile solare sunt produse de calitate avand in componenta tuburi vidate ce contin tuburi termice din cupru cu condensare Heat Pipe. Acest tip de panouri solare sunt cele mai performante existente la ora actuala. Sunt cu mult mai puternice 25-50% decat celelalte panouri solare plate utilizate in mod curent. Trebuie sa fi vazut personal ce pot realiza aceste panouri solare cu tuburi vidate pentru a intelege de ce mai poarta si denumirea de super panouri solare. Dorinta noastra de a oferi o calitate ridicata a produselor ne face sa fim mandri de fiecare client si sa incercam in continuu sa imbunatatim ceea ce am construit pana acum pentru si in sprijinul clientului. Oferind cele mai noi tehnologii existente din piata de energie alternativa, putem garanta calitatea si fiabilitatea produselor pe care le oferim la preturi competitive. Calitatea panourilor solare este garantata de durabilitatea materialelor din care sunt confectionate cupru de mare puritate, aluminiu, otel inox si de echipamentele de ultima generatie folosite la confectionarea lor de catre o echipa de profesionisti.

PANOURILE PRESURIZATE FOLOSESC TUBURI SUPERCONDUCTOARE CU HEAT-PIPE

Tuburile vidate superconductoare sunt cele mai eficiente dispozitive de captare a energiei solare datorita folosirii tehnologiei cuheat-pipe din cupru. Tuburile vidate capteaza radiatia solara si o transforma in energie termica, incalzind heatpipe-urile. Caldura este transmisa in capatul superior al hetpipe-ului, care incalzeste agentul termic (antigel solar). Agentul termic incalzit este circulat de pompa prin serpentina din interiorul rezervorului. Apa rece preia caldura de la serpentina si poate fi folosita ca apa calda menajera sau aport la incalzire. Tuburile sunt realizate din sticla borosilicata de 3.3mm grosime, rezistenta la socuri si au pereti dublii intre care se afla vid. Vidul are rol de izolator termic si de crestere a puterii de absorbtie a radiatiei solare.

CONSTRUCTIA PANOULUI SOLAR PRESURIZAT SEPARAT

Schimbatorul de caldura (colectorul) este constituit dintr-o teava de cupru in care sunt introduse un numar de 15, 18, 21, 24 sau 30 teci sudate printre care circula antigelul (agentul termic) sub presiune. Tot ansamblul este izolat cu spuma poliuretanica si inchis intr-o carcasa exterioara din tabla de aluminiu. Tuburile se introduc in decuparile cilindrice practicate in carcasa, etansarea facandu-se prin intermediul garniturilor de silicon. Bulbul superior al heap-pipe-ului de cupru patrunzand in teaca colectorului astfel incat sa se asigure un contact termic cat mai bun. Rigidizarea tubului pe pozitia de functionare se face prin fixarea acestuia cu bride metalice, pe latura inferioara a cadrului. Cadrul este apoi fixat pe suprafata de instalare prin intermediul picioarelor de fixare. Aria de contact dintre piciorul suportului si suprafata de instalare se etanseaza cu o garnitura de cauciuc sau silicon.

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE AL PANOURILOR SOLARE PRESURIZATE SEPARATE

Energia solara este captata in interiorul tubuliu vidat, unde este transferata heat-pipe-ului de cupru. Caldura ajunge apoi in capatul superior al sau, fiind preluata de catre agentul termic (antigel solar). Antigelul o transporta la schimbatorul de caldura si este preluata de catre apa din boiler. Apa incalzita poate fi apoi folosita ca apa calda menajera sau sursa de energie pentru agentul termic de incalzire. Operarea acestui tip de panou este asigurata de controllerul electronic care comanda pornirea si oprirea pompei de recilculare. Panourile solare presurizate separate nu pot functiona independent. Deoarece nu au un rezervor de stocare, ele trebuiesc conectate la un boiler montat in zona de consum (in casa). Varianta de utilizare recomandata este cea cu boiler bivalent, pompa de circulatie si panou electronic de comanda (regulator electronic dedicat). Toate acestea formeaza un sistem complet.]]>

Panourile solare ,solutia eco si ieftina de a obtine apa calda pentru casa ta !
Panou Solar Heat-Pipe Presurizat 150 Litri
(c) SPAINSTAL.ro
Urmareste-ne pe: Facebook / Contact