Ritmul actual de viata isi pune amprenta asupra organismului, provocand oboseala si stress. In incercarea de a combate aceste neajunsuri, recurgem la un weekend in natura, concedii, o plimbare in aer liber sau un abonament la sala de sport. Dar te-ai gandi lao metoda mult mai simpla de a te relaxa? Ce ai spune daca ai afla ca apa poate deveni aliatul tau in atingerea obiectivului relaxare? Un SPA jacuzzi face acest lucru posibil!

Dar ce este de fapt o piscina spa? O cada sau o piscina prevazuta cu orificii prin care sunt impinse in piscina valuri de aer cald sau apa fierbinte sub presiune. Apa este filtrata in permanenta, existand un circuit neintrerupt – pe de o parte intra in piscina valuri de apa calda sub presiune, iar pe de alta, apa racita se scurge din piscina pentru a se pastra permanent acelasi nivel de apa si temperatura.

Iata cateva reguli pentru a te bucura din plin de timpul petrecut in piscina spa:

Fa un dus in prealabil. Imbraca-te in costum de baie. Aseaza-ti prosopul in apropierea piscinei. Picmenteaza-ti sedinta cu aromaterapie si cromoterapie. Principalele beneficii

Jacuzzi este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului. Dar cazile cu hidromasaj au si beneficii asupra sanatatii noastre. Ele pot fi utilizate in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a sistemului osos. La pisicina spa unul din efecte e ca stimuleaza si metabolismul, iar persoanele care il folosesc regulat pot constata o slabire mai rapida. De asemenea, el este indicat si in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui.

Caldura apei are si ea un efect terapeutic – stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si a circulatiei sangelui. Masajul pe care apa il face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism. El indeparteaza senzatia de picioare grele, precum si tensiunea din ceafa si spate. Piscina spa stimuleaza si somnul de buna calitate, avand beneficii si asupra frumusetii: se elimina toxinele din piele si oxigeneaza mai bine tesuturile.

Pe langa hidromasajul jacuzzi, mai este cunscut si hidromasajul Shiatsu. Acesta din urma a fost elaborat cu ajutorul lui Stefano Furan, expert in medicina orientala, si a dat nastere la o cada cu hidromasaj ce reproduce ancestralul masaj Shiatsu. De-a lungul coloanei vertebrale, sunt plasate 32 de microjeturi ce trimit un amestec de aer cald plus apa care actioneaza exact ca presiunea degetelor. Microjeturile functioneza de jos in sus pentru un masaj tonifiant si de sus in jos pentru un masaj de relaxare.

Acasa, sau la SPA Daca te hotarasti sa cumperi o piscina spa pentru a beneficia de ea acasa, trebuie sa-ti raspunzi la cateva intrebari:

– in ce scop il vei folosi – terapeutic, de relaxare, ingrijirea articulatiilor?

– va fi instalat in exterior sau in interior? – cate persoane il vor folosi?

– care este tipul de instalatie de care dispune spatiul pe care i-l vei acorda?

Te-am convins sa cumperi o piscina spa ? Suna-ne si iti oferim consultanta in privirea alegerii potrivite pentru familia ta !

]]>

Montarea instalatiilor piscinei !
(c) SPAINSTAL.ro
Urmareste-ne pe: Facebook / Contact