Piscine,piscine de TOP !

Achizitionarea primului spa era o experienta incitanta si ametitoare. Acum insa lucrurile au evoluat si avem un spectru larg de spa-uri, piscine, spa-uri de inot, piscine imense cu o multitudine de marimi si de forme, cu lumina in functie de starea de spirit, cascade si sisteme complete audio CD, DVD & MP3.

Modelele de piscina spasunt  ideale pentru cei care intentioneaza sa beneficieze de efectele hidroterapiei pentru sanatate, recuperare prin fitness sau pur si simplu pentru petrecerea timpului liber in familie.

Suntem alaturi de dvs. pentru a va ajuta sa creati propriul design al spa-ului mult visat! Cu o tehnica de proiectare unica, acest spa confera eleganta, stil si confort; va puteti particulariza pozitia jeturilor fara costuri suplimentare pentru a beneficia la maxim de terapia spa.

De regula, o piscina sau un jacuzzi sunt concepute in special pentru adulti (chiar si pentru persoanele trecute de 65 de ani) iar copiii nu sunt vizati in acest sens. Insa Spainstal isi indreapta atentia si asupra acestora din urma, aducand un nou concept al designului piscinei: piscina portabila.

De exemplu piscina Spa-8178 este un model nou dispus cu un design deosebit de original. Acesta e dat de combinatia dintre o piscina enorma de 58.3 inch adancime si de un spa luxuriant cu prevazut cu un TV LCD de 32”, DVD, un sistem stereo, toate pentru 7 persoane. Piscina e dotata cu 3 pompe profesionale si puternice (pompa-jet). Puterea din jeturi este reglabila iar directia curentului de apa de asemenea, in functie de diferitele nevoi ale inotatorilor, fie ei adulti sau copii. Daca pentru alti producatori adancimea piscinei este un dezavantaj, modelul nostru a depasit acest inconvenient, oferindu-va un bazin din acril de 1480mm(58.3”) adancime, 1580mm inaltime(62.2”), lucru care nu are decat sa aduca o bucurie oricarui inotator avansat. Cum sa combini o piscina cu o inaltime de 62.2” si un spa cu o inaltime de 38.6” intr-o singura unitate? Foarte simplu, totul a putut fi posibil datorita experientei noastre in acest domeniu si datorita folosirii unei tehnologii de notorietate. In peretele care desparte piscina de spa, putem monta TV LCD de 32” deoarece este locul ideal pentru asa ceva.

 
]]>

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment